сите категории

Вести

Ти си тука : Дома> Вести

Вести

2022.07.13

Со цел совесно спроведување на ревидираните Мерки за управување со плановите за вонредни состојби за несреќи во производството, да се направи добра работа во изградбата на капацитетот за спасување во итни случаи и да се подобри планот за итни случаи и системот за спасување во итни случаи, нашата компанија одржа „сеопфатна вежба за итни случаи против пожари „ и „теренска вежба за одговор при итни случаи за повреди на машини за подигнување“ на 15 јуни 2022 година. Според планот за безбедност при работа формулиран од компанијата на почетокот на годината, под команда на Ксукинг, генералниот директор на компанијата и врховен командант на вежбата, учесниците ја изведоа итна вежба. Вежбата беше реална и ефикасна, така што вработените можеа да ја совладаат способноста за одговор при итни случаи во случај на итност. Во случај на несреќи и опасни ситуации, тие би можеле да обезбедат соодветна реакција и научно отстранување, да ги минимизираат загубите и влијанијата и да ги постигнат очекуваните резултати.

Жешки категории