сите категории

Вести

Ти си тука : Дома> Вести

Вести

2022.09.05

1662344728950040

На 31 август 2021 година, секретарот Јанг Дианчијанг од групата за украсување на теренот на Комисијата за дисциплинска инспекција на Кина одржа прекрасна партиска лекција на тема „Хегемонистичка стратегија на САД и кинеско-американски воен конфликт“. На партиската лекција учествуваа сите кадри од среден и погоре на компанијата Wuxi. На часот, секретарот Јанг го анализираше влијанието на воените, стратешките и другите аспекти врз кинеските односи со САД. Објаснувањето на секретарот Јанг со едноставни зборови ни овозможи дополнително да ја разбереме актуелната американска хегемонистичка стратегија и кинескиот воен конфликт на САД, а исто така ги разјасни нашите одговорности и мисии како член и кадар на Комунистичката партија на Кина. Тоа дополнително ги стимулира партиските членови и кадрите цврсто да ги воспостават „Четирите свест“ и „четворицата самодоверба“.

Жешки категории