сите категории

Направете го светот помал,
поинтимно место

 • Дијамантско јадро

  Избираме увозни суровини

 • HDD вежба цевка

  Имаме најнова опрема за производство

 • Куќиште за цевки за вежбање

  Ние купуваме висококвалитетни суровини

 • Обвивка за чевли

  Ние користиме напредна технологија за обработка

КОИ СМЕ НИЕ

CGE GROUP WUXI DRILLING TOOLS FACTORY CO., LTD. was founded in 1958, which is a state-owned leading enterprise in the geo-tech drilling and mining exploration industry for over half a century with good quality and rich experience in China

ШТО ПРАВИМЕ

Ние секогаш ги следиме меѓународните трговски практики, придржувајќи се до деловната филозофија „интегритет, упорност, професионализам, взаемна корист и победник“, со меѓународниот бизнис, логистиката, индустријата, науката и технологијата, финансискиот сектор да воспостави широк опсег на тесна соработка.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Доколку сакате да добиете понуда или повеќе детали за производот, ве молиме оставете ни порака

Жешки категории